Inget att tala om

Inget att tala om

Två nya bloggar

MeningenSkapad av Carita 2014-01-13 09:47
Det var länge sedan jag publicerade något här. Efter detta inlägg lär det dröja igen. I stället för en blandad och ofokuserad blogg som denna har jag valt att separera mina intresseområden till två bloggar som jag nu hänvisar till:

Enkelt uttryckt
Handlar om språk, litteratur, skrivande, fotografi, ibland musik och andra (ofta konstnärliga) uttryckssätt.
Url: enkeltuttryckt.nu

Champagne & Co
En blogg om goda viner jag inte vill glömma bort. Champagne och ibland andra viner. Blir säkert en och annan kuriosatext om vin också.
Url: champagne.talaom.se

Välkommen!

  • Kommentarer(0)//ingetatt.talaom.se/#post75

SJ:s kommunikationsproblem

TrivialtSkapad av Carita 2013-05-06 22:30

Vi var ganska många som frös och väntade på bussen som aldrig kom... Någon försökte ringa SJ men det var 20 minuters telefonkö... orka. Twitter funkade dock. Och tänk att det faktiskt gick att få kontakt med en buss!  • Kommentarer(0)//ingetatt.talaom.se/#post74

Var hittar jag sammanhängande tid?

Böckerna och språketSkapad av Carita 2013-04-23 00:52

Som språkintresserad läsare och skrivare bär jag så klart på en författardröm jag också. En av mina stora förebilder och inspiratörer, Bodil Malmsten, har ju skrivit en handbok för oss som vill skriva. Hon sammanfattar i tre punkter det viktigaste som författarskapet kräver:

• Sammanhängande tid

• Uthållighet

• Något tillräckligt viktigt och unikt att komma med

Ja, det faller ju redan på första punkten är jag rädd... (Jag som alltid har tänkt att det är den sista punkten som är problemet.)

  • Kommentarer(0)//ingetatt.talaom.se/#post73
Nästa »